Avelina w kuchni

piątek, 30 marca 2012

Jajka faszerowane czerwoną papryką

›
Na spotkanie ze znajomymi przygotowałam jajka faszerowane czerwoną papryką. Szukałam coś tradycyjnego i jajka faszerowane okazały się strza...
2 komentarze:
niedziela, 25 marca 2012

Sałatka warstwowa z jajkami, kurczakiem i warzywami

›
Na ostatnie spotkanie z przyjaciółmi zrobiłam między innymi sałatkę warstwową według przepisu, który otrzymałam od cioci. Sałatkę można zro...
8 komentarzy:
środa, 21 marca 2012

Makaron duże muszle nadziewany sałatką z tuńczyka

›
Potrzebowałam coś zrobić na kolację, ale nie było pomysłu, a kanapki z szynka wychodziły mi już bokiem. Poszłam poszperać do szafy z zapasa...
9 komentarzy:
piątek, 16 marca 2012

Koreczki z szynki z marynowaną papryką

›
Na jedną z domowych imprez robiłam kiedyś koreczki z szynki z ogórkiem konserwowym.  Tym razem postanowiłam zrobić troszeczkę inne koreczki ...
2 komentarze:
niedziela, 11 marca 2012

Paszteciki z ciasta francuskiego z parówkami i kapustą

›
Nie lubię jak się marnuje jedzenie i właśnie paszteciki z ciasta francuskiego są świetnym sposobem na wykorzystanie resztek. Tym razem pa...
4 komentarze:
wtorek, 6 marca 2012

Babka jogurtowa z kawałkami czekolady

›
Zauważyłam, ze wzięło mnie ostatnio na pieczenie babek, była makowa, teraz jest jogurtowa. A po drodze była jeszcze pomarańczowa, ale jej t...
7 komentarzy:
środa, 29 lutego 2012

Pomarańczowe placuszki

›
Jako, że dzisiaj taka szczególna data, która zdarza się raz na cztery lata, to i szczególne śniadanie zrobiłam. Jako, że mam dziś urlop i c...
4 komentarze:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
Avelina
Uwielbiam podróżować i z każdego wyjazdu przywożę tysiące zdjęć. Lubię też gotować szybko, łatwo i przyjemnie. kontakt: avelina75@gmail.com
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.